Bedrijfsfotografie in de breedste zin

Goede fotografie en videografie zonder gedoe

De Beeldstudio is gespecialiseerd in bedrijfsfotografie en videografie in de breedste zin. We maken bedrijfsreportages, leggen evenementen vast en we maken zakelijke portretten, profielfoto’s en bedrijfsvideo’s.
We houden van gemak en duidelijkheid: onze tarieven zijn vooraf helder, de gebruiksrechten van de foto’s zijn voor de afnemer en we kunnen veel zaken rondom de fotoshoot voor je uit handen nemen.

Een landelijke opdracht?

De Beeldstudio kan naast regionale opdrachten ook landelijk werken. Vraag naar de mogelijkheden door het contactformulier in te vullen

Volledig ingerichte fotostudio

De Beeldstudio heeft een volledig ingerichte fotostudio in Den Haag. Met kwalitatief zeer goed materiaal worden er zakelijke (groeps)portretten, profiel- en productfoto’s gemaakt.

Over ons

Over ons

Marc Roos
Marc RoosFotograaf & Eigenaar
Marc is fotograaf bij De Beeldstudio. Hij heeft een afgeronde opleiding tot Vakfotograaf aan de Fotovakschool in Rotterdam en met zijn 16 jaar ervaring in verschillende (leidinggevende) marketingfuncties spreekt hij de taal van de klant. Hij is gespecialiseerd in particuliere en zakelijke portretten, profielfoto’s en bedrijfsfotografie.
Ben jij de nieuwe stagiair(e)?
Ben jij de nieuwe stagiair(e)?
Ben jij een stagiair(e) die bijvoorbeeld studeert aan het Grafisch Lyceum en ben je op zoek naar een stageplek? Vind je het leuk om zelfstandig te werken in de studio van De Beeldstudio of op locatie en wil je van alles leren over foto- en videografie?
Neem contact op en wie weet staat jouw gifje binnenkort op de website.

Opdrachtgevers