Bedrijfsfotografie in de breedste zin

Goede fotografie zonder gedoe

De Beeldstudio is gespecialiseerd in bedrijfsfotografie in de breedste zin. We maken bedrijfsreportages, leggen evenementen vast en we maken zakelijke portretten en profielfoto’s.
We houden van gemak en duidelijkheid: onze tarieven zijn vooraf helder, de gebruiksrechten van de foto’s zijn voor de afnemer en we kunnen veel zaken rondom de fotoshoot voor je uit handen nemen.

Een landelijk netwerk

De Beeldstudio maakt gebruik van een landelijk netwerk van fotografen. Zij fotograferen in de stijl en kwaliteit die De Beeldstudio nastreeft. We kunnen dus niet alleen lokale opdrachten verzorgen maar ook landelijke.

Volledig ingerichte fotostudio

De Beeldstudio heeft een volledig ingerichte fotostudio in Den Haag. Met kwalitatief zeer goed materiaal worden er zakelijke (groeps)portretten, profiel- en productfoto’s gemaakt.

Over ons

Over ons

Marc Roos
Marc RoosFotograaf & Eigenaar
Marc is fotograaf bij De Beeldstudio. Hij heeft een afgeronde opleiding tot Vakfotograaf aan de Fotovakschool in Rotterdam en met zijn 16 jaar ervaring in verschillende (leidinggevende) marketingfuncties spreekt hij de taal van de klant. Hij is gespecialiseerd in particuliere en zakelijke portretten, profielfoto’s en bedrijfsfotografie.
Sanne van der Linden
Sanne van der LindenStagiaire
Sanne studeert fotografie aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Zij zit in het derde en tevens laatste jaar van haar opleiding. Zij is tijdens haar stage bij De Beeldstudio verantwoordelijk voor social media, begeleidt fotografische opdrachten en ze zal zo en nu en dan voor ons bloggen.

Opdrachtgevers