700 medewerkers HumanTotalCare

Ruim 700 medewerkers op de foto

In een periode van ongeveer 2 maanden hebben we ruim 700 medewerkers op de foto gezet voor de social intranet-omgeving van HumanTotalCare. De medewerkers kozen hun foto op locatie uit en konden de foto later ook gebruiken voor hun sociale media-accounts.

Iedereen werd op eenzelfde manier gefotografeerd. Best een opgave, aangezien we heel wat vestigingen in heel Nederland moesten bezoeken. Iedere keer werd er een set opgebouwd met achtergrondscherm en belichting. Op die manier werd er eenduidigheid gecreëerd.
Ook nieuwe medewerkers worden op deze manier enkele keren per jaar op de foto gezet.
Hoe de setting eruit ziet, zie je in onderstaande foto.

700 medewerkers HumanTotalCare

Plan zelf je afspraak in

De medewerkers kregen de mogelijkheid hun eigen afspraak vast te leggen via een door ons geleverde online afsprakenfunctionaliteit. We hebben per locatie tijdsblokken gemaakt waarna de medewerkers m.b.v. een wachtwoord in het systeem een afspraak konden inplannen. Via mail kregen ze hiervan een bevestiging.
Daarna reisden we naar meer dan 20 locaties in Nederland om iedereen op de foto te zetten.

Na het maken van de foto’s werden de foto’s bewerkt en in de afgesproken resolutie en formaat op een online locatie neergezet. Via een machtiging konden de verantwoordelijke personen de foto’s downloaden, verspreiden en gebruiken.

Hieronder vind je een aantal van deze foto’s.

700 medewerkers HumanTotalCare
700 medewerkers HumanTotalCare

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor jouw bedrijf/organisatie? We horen het graag van je!